Radio Tirana, më 1 qershor nis një kanal të posaçëm për fëmijët

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Një kanal vetëm për fëmijët do të fillojë transmetimin me datë 1 qershor në Radio Tirana. Ai do të sjellë një programacion që do të jetë për të gjithë fëmijët.

Programacioni do të nisë me cicërimet e agimeve dhe do të përfshijë shumë emisione të cilat përveç argëtimeve do të kenë tema edukative. Një psikolog do të jetë i ftuar në emisione për të shpejguar dhe për të zgjidhur problemet e fëmijëve.

Kanali i dedikuar për fëmijët do të transmetojë ne platformen digjitale të Radio Televizionit Shqiptar si dhe në aplikacionin RTSH Tani.